Χένες: «Σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε νέο προπονητή»

Χένες: «Σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε νέο προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν φαίνεται να βιάζεται η διοίκηση της Μπάγερν για να βρει τον νέο προπονητή της ομάδας. Παρελθόν αποτελεί για τoυς Βαυαρούς ο Νίκο Κόβατς, ως συνέπεια της βαριάς ήττας με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν περίμενε την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League προκειμένου να αποφασίσει, δίνοντας έτσι προσωρινά, την θέση του, στον βοηθό του Χανς Φλικ.

Σύμφωνα, πάντως με τον πρόεδρο της ομάδας της Βαυαρίας, Ούλι Χένες, η διοίκηση δεν πρόκειται να βιαστεί για να συμφωνήσει με τον νέο κόουτς, καθώς δεν θέλει να κινηθεί βεβιασμένα και προτιμά να έχει το χρόνο για να καταλήξει στην καλύτερη λύση.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα έχουμε ηρεμία για το θέμα αυτό εν όψει των αγώνων με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ. Πιστεύω πως θα ξέρουμε περισσότερα μέχρι το ματς με την Φορτούνα Ντίσελντορφ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X