Χαρίσης: «Να προσέξουμε ιδιαίτερα τους Λιβάγια και Μάνταλο»

Χαρίσης: «Να προσέξουμε ιδιαίτερα τους Λιβάγια και Μάνταλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Χαρίσης μίλησε στην NOVA αναφορικά με το αυριανό ματς. Ο μέσος του της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ανέφερε πως πρέπει το «αστέρι» να προσέξει τους Λιβάγια και Μάνταλο. Αναλυτικά ό,τι είπε:

Για το αν έχει ιδιαιτερότητες η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα όταν παίζεις με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερο ματς. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος για να πετύχει τον στόχο του: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Όπως έχουμε δει φέτος αυτό είναι το πιο σημαντικό μας πρόβλημα. Ότι δεχόμαστε γκολ στα πρώτα λεπτά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: «Από τη μέση και μπροστά έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Λιβάια, ο Μάνταλος και θα πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα».

Για το ότι προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Αυτό μπορεί να είναι και θετικό και αρνητικό γιατί μπορεί να τους πείσμωσε. Έχασαν ένα ντέρμπι και μπορεί να θέλουν να μπουν με εμάς και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν τη νίκη. Όπως θα κάνουμε και εμείς».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Ατρόμητος: «Μετά το ματς με τον Πανιώνιο που είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο σε κάποια σημεία πάμε με καλή ψυχολογία για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X