Oλυμπιακός: Eτοιμος ο Βαλμπουενά για Ξάνθη

Oλυμπιακός: Eτοιμος ο Βαλμπουενά για Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς Ξάνθης κινείται ο Ολυμπιακός, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Γάλλος σταρ των Πειραιωτών έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ουσιαστικά έθεσε εαυτό στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αποκλείεται δηλαδή, ο Ισπανός τεχνικός να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (2/11) με τους Ακρίτες στην πόλη της Θράκης.

Ωστόσο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Ο Μαρτίνς λογικά θέλει να τον έχει απόλυτα έτοιμο για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική του Champions League. Θυμίζουμε ότι ο Βαλμπουενά είχε υποστεί τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο σε προπόνηση στις 18 Οκτωβρίου και υπολογιζόταν ότι θα απουσιάσει περίπου 10-15 μέρες από την αγωνιστική δράση.

Στα υπόλοιπα, Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (31/10). Την Παρασκευή (1/11) το πρωί είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X