Με Ντέλετιτς δεξιά η δοκιμή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη!

Με Ντέλετιτς δεξιά η δοκιμή της ΑΕΚ για Καραϊσκάκη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται την Κυριακή από τον Ολυμπιακό (19:30) στο Φάληρο, με τον Νίκο Κωστένογλου να “πονοκεφαλιάζει” μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Ελληνας τεχνικός της Ενωσης δεν μπορεί να υπολογίζει δεδομένα τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος διαγνώστηκε με θλάση και θα απουσιάζει από το ντέρμπι, όπως και τον Φρανσίσκο Ζεράλδες. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Νίκλας Χουλτ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή, αφού είναι εξουθενωμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος να παίξει ο Σουηδός.

Η δοκιμή του Κωστένογλου

Ο «Κωστέ» καταστρώνει τα πλάνα του για το κρίσιμο ματς κόντρα στους Πειραιώτες, κάνοντας μια αλλαγή σε σχέση με χθες στην προπόνηση, στη σημερινή δοκιμή ενόψει Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο Καβαλιώτης τεχνικός… έδειξε Ντέλετιτς, με τον Παουλίνιο να μένει εκτός.

Ο Κωστένογλου δοκίμασε τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, ενώ στα στόπερ έβαλε τους Τσιγκρίνσκι-Βράνιες. Αριστερό μπακ ήταν ο Λόπες, δεξί ο Μπακάκης, ενώ στον άξονα πήραν θέση Γαλανόπουλος και Σιμόες. Ο Αλμπάνης χρησιμοποιήθηκε στην αριστερή “πτέρυγα”, ο Ντέλετιτς στη δεξιά με εντολή να πρεσάρει ψηλά και να πλαγιοκοπεί, ενώ ο Λιβάγια λίγο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Νέλσον Ολιβέιρα. Και όλα αυτά σε σύστημα 4-2-3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X