ΑΕΚ: Τετράδα στην άμυνα με τρικ δεξιά για Καραϊσκάκη

ΑΕΚ: Τετράδα στην άμυνα με τρικ δεξιά για Καραϊσκάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για το κυριακάτικο (19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η προετοιμασία γίνεται μετ’ εμποδίων με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει ουκ ολίγα προβλήματα για ακόμη ένα ματς. Το πιο σημαντικό είναι αυτού του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, δεν έχει προπονηθεί καθόλου μέσα στη βδομάδα και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι. Επίσης, στη χθεσινή προπόνηση προέκυψε πρόβλημα και με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος δεν πήρε μέρος λόγω γαστρεντερίτιδας. Εκτός ήταν και οι Ζεράλδες- Μπάρκας, με τον διεθνή κίπερ να είναι δεδομένα νοκ άουτ και τον Τσιντώτα να ξεκινά βασικός για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Η δοκιμή για το ντέρμπι

Ο Νίκος Κωστένογλου στη χθεσινή δοκιμή δοκίμασε 4-2-3-1 στα Σπάτα. Ωστόσο, ο σχηματισμός θα έχει παραλλαγές. Η τετράδα στην άμυνα με ένα… τρικ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα κατά τη διάρκεια του ματς. Ετσι, έβαλε τον Μπακάκη δεξί μπακ και τον Παουλίνιο μπροστά του στην πλευρά. Και έτσι το ίδιο σύστημα γίνεται και κατά τη διάρκεια του ματς 3-5-2 αν χρειαστεί με τον διεθνή μπακ να πηγαίνει στόπερ δίπλα στους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Λόπες, ενώ στις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ το δίδυμο Σιμόες και Γαλανόπουλου, με τον Αλμπάνη να κινείται αριστερά και τον Λιβάγια σε ελεύθερο ρόλο κοντά στον Ολιβέιρα. Όταν το σύστημα γυρίζει σε 3-5-2 ο Λόπες γίνεται φουλ μπακ, όπως αντίστοιχα δεξιά ο Παουλίνιο και παίζει σε ελεύθερο ρόλο μεσοεπιθετικά ο Αλμπάνης κοντά σε Λιβάγια-Ολιβέιρα.

Ο στόχος του Φαλήρου

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να πρεσάρει ψηλά, να κρατά τον Ολυμπιακό όσον το δυνατόν μακριά από την περιοχή της Ένωσης για να μην ασκείται πίεση, ενώ με τους Μπακάκη-Παουλίνιο δεξιά θέλει να περιορίσει τα ανεβάσματα του φορμαρισμένου Τσιμίκα και τα ντουμπλαρίσματα με Μασούρα ή όταν αλλάζει πλευρά με τον Ποντένσε.

Στο πρεσάρισμα των μεσοεπιθετικών θέλει τις μπάλες για να μπορέσει να απειλήσει η ΑΕΚ και να εκμεταλλευτεί τους ποιοτικούς επιθετικούς της. Σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης αναμένεται να κάνουν τακτική πάνω στη λογική που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και να δουν μάλιστα και φάσεις από παιχνίδια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X