Στο «κάδρο» του Κωστένογλου οι στατικές φάσεις

Στο «κάδρο» του Κωστένογλου οι στατικές φάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πηγαίνει την Κυριακή στο Φάληρο για να δώσει ένα ντέρμπι ξεχωριστής σημασίας. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δείχνει καθοριστικό για την Ένωση, που δεν έχει περιθώρια για ήττα. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν βαθμούς ή τουλάχιστον βαθμό απέναντι στους Πειραιώτες, έτσι ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει ξεκινήσει ήδη τη μελέτη και την ανάλυση του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει εστιάσει στο κομμάτι των στημένων φάσεων. Έναν τομέα που εκτιμά πως η ΑΕΚ πρέπει να προσέξει πολύ, προκειμένου να αποφύγει… δύσκολες καταστάσεις.

Ο «Κωστέ» πιστεύει πως αν η ΑΕΚ προετοιμαστεί κατάλληλα στο συγκεκριμένο κομμάτι οι πιθανότητες να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Ολυμπιακού θα αυξηθούν σημαντικά. Γι’ αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει τη δουλειά πάνω στις στημένες μπάλες, που βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής του ενόψει Φαλήρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X