Ο Κωστένογλου για Ίβιτς-Μπάγεβιτς

Ο Κωστένογλου για Ίβιτς-Μπάγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη καθιερωμένη συνέντευξη του Νίκου Κωστένογλου στη συνδρομητική τηλεόραση πριν το κυριακάτικο παιχνίδι (19:30) με τον Βόλο ΝΠΣ, ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στη «χρυσή» εποχή της ΑΕΚ τη δεκαετία του ’90 και μίλησε, τόσο για τον Ίλια Ίβιτς, όσο και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όσα είπε στη Nova

«Με τον Ίβιτς ήμασταν συμπαίκτες, τον γνωρίζω πολύ καλά. Η συνεργασία είναι άριστη. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και από το έργο που επιτελεί ο καθένας. Είναι σωστή η τοποθέτησή του για επιθετικό ποδόσφαιρο, το DNA της ΑΕΚ είναι επιθετικό. Η ΑΕΚ έπαιζε πάντα ποιοτικά και παλιότερα με πρόεδρο τον κ. Μελισσανίδη. Και το έπαιξε με προπονητή τον κ.Μπάγεβιτς, κατά την προσωπική μου άποψη τον κορυφαίο προπονητή που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα». Η ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο να συμβαίνει πάντα, αλλά οδεύουμε σε αυτόν τον δρόμο και σε αυτόν τον στόχο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X