Λεμπρόν: «Ας προσέχουμε τα tweet μας, ο Μόρεϊ δεν ήταν... μορφωμένος για την κατάσταση» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για την περιβόητη υπόθεση Μόρεϊ και την κρίση ανάμεσα στο ΝΒΑ και την Κίνα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει οι παίκτες να είναι στην… μέση και να πρέπει να μιλήσουν για το θέμα.

Ο «Κινγκ» αρχικά είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα και τον τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς: «Δεν θέλω να μπω σε μία διαμάχη με τον Μόρεϊ αλλά πιστεύω ότι δεν ήταν καλά μορφωμένος για την κατάσταση και μίλησε. Αρκετοί άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν πληγωθεί, όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, ηθικά. Απλά ας προσέχουμε τα tweet μας, ακόμα και εμείς που έχουμε την ελευθερία της έκφρασης. Αλλά πολλά αρνητικά μπορούν να βγουν από αυτή την ελευθερία επίσης».

Μετά από λίγη ώρα ο Λεμπρον Τζέιμς μέσω του twitter θέλησε να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα από τα λεγόμενα του νωρίτερα: «Δεν πιστεύω ότι είχε επίγνωση των επιπτώσεις και τις προεκτάσεις του συγκεκριμένου tweet. Δεν συζητάω για την ουσία. Άλλοι μπορούν να μιλήσουν γι΄ αυτό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X