Η «επιστροφή» του Μπάρκα

Η «επιστροφή» του Μπάρκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έμοιαζε νευρικός, έκανε αρκετά και εύκολα λάθη. Χαρακτηριστικό αυτού που αναφέρουμε η αντίδρασή του στη φάση που ο Σβιντέρφσκι βρίσκεται μόνος του προ κενής εστίας, αλλά τελικά αστοχεί. Μια φάση στην οποία ο Μπάρκας έκανε έξοδο και έπιασε… αέρα.

Παρά το άσχημο ξεκίνημά του στο παιχνίδι, η συνολικά εικόνα του Μπάρκα στο ματς ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Καθώς στο φινάλε του αγώνα αποδείχθηκε «Κέρβερος» για την εστία της ΑΕΚ, καταγράφοντας μεγάλες επεμβάσεις. Ειδικά η φάση του 88’ με το πλασέ του Άκπομ θέτει υποψηφιότητα για την απόκρουση της χρονιάς.

Ήταν εκεί όταν έπρεπε

Ο διεθνής πορτιέρε ήταν από τους παίκτες-«κλειδιά» της Ένωσης στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Μιας και χωρίς τις επεμβάσεις του δύσκολα θα απέφευγαν την ήττα οι Κιτρινόμαυροι. Ο Μπάρκας ήταν εκεί όμως όταν έπρεπε, κατεβάζοντας τα ρολά και δείχνοντας την κλάση του.

Ο Μπάρκας δέχθηκε μετά το ματς και τα συγχαρητήρια του Νίκου Κωστένογλου αλλά και των συμπαικτών του, που αναγνώρισαν το πόσο καθοριστικός ήταν ο Έλληνας τερματοφύλακας για να διαμορφωθεί αυτό το τελικό 2-2 με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X