Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, θα δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε, θα δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε»
Photo Credits: INTIME

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό βρέθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο 44χρονος κόουτς της ΑΕΚ, παραδέχθηκε πως οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στην αναμέτρηση, ενώ η «Βασίλισσα» έχει αρκετό δρόμο να διανύσει προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει.

Αναλυτικά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε τα εξής:

Το αρχικό του σχόλιο: «Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς θέλαμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Προσπαθήσαμε στο ξεκίνημα του αγώνα και ελέγξαμε και τις επιθέσεις και τις άμυνες, εκτός από κάποιους αιφνιδιασμούς που δεχθήκαμε, αλλά στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός άνοιξε το ρυθμό και δημιούργησε μια διαφορά.

Το σκεπτικό ήταν ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, μάλιστα φτάσαμε κάποια στιγμή στην αρχή στους 8-9 πόντους, αλλά εκεί είχαμε πολλά χαμένα σουτ συνεχόμενα. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και νίκησε στο τέλος δίκαια.

Εμείς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Σήμερα παίξαμε με την καλύτερη ομάδα και είδαμε τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε».

Έπειτα, στάθηκε στο κομμάτι της δημιουργίας: «Κατ’ αρχάς ο Καλάθης δίνει 10 ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Εμείς χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ, είχαμε άστοχα λέι απ στο πρώτο μέρος κι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που η δημιουργία μας έμεινε χαμηλά. Πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια.

Αν δημιουργήσεις και μπει η μπάλα στο καλάθι, τότε είναι ασίστ, αν το χάσεις, τότε είναι άστοχο σουτ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε στο κομμάτι της δημιουργίας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X