Τρέλα στο γκολ του Λιβάγια στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Κούμπα!

Ο άτυχος φίλος της ΑΕΚ, το βράδυ του Σαββάτου δέχθηκε επίθεση στο Παλαιό Φάληρο, από ομάδα αντίπαλων οπαδών που του είχαν στήσει… καρτέρι. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, μπήκε σε μία πολυκατοικία που έμενε ένας φίλος του. Ανέβηκε στην ταράτσα, αλλά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από εκεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Την φόρα της πτώσης έκοψε μία τέντα που αποσόβησε τα χειρότερα.

Όσον αφορά στην κατάσταση του, δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις αλλά το γεγονός πως παραμένει σταθερή είναι θετικό. Μέσα στην σημερινή μέρα, θα γίνουν οι πρώτες προσπάθειες έστω και ενδεικτικά να μείνει για λίγο δίχως τεχνική υποστήριξη ώστε να δουλέψουν τα ζωτικά του όργανα. Από αύριο όμως που συμπληρώνονται πέντε μέρες από την διασωλήνωσή του, αναμένεται να μείνει μόνιμα χωρίς την βοήθεια των μηχανημάτων.

Χθες, οι γιατροί είχαν τονίσει πως παρατηρούν μια συνολική βελτίωση στην κατάσταση του και τα πράγματα παραμένουν σταθερά σήμερα. Οι γιατροί του Ασκληπιείου, που δίνουν μεγάλη προσοχή στον φίλο της ΑΕΚ, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς ξέρουν πως υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X