Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Εντογέ

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Εντογέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «ψάχνεται» στο μεταγραφικό παζάρι των ελεύθερων για ένα αμυντικό χαφ που θα προσδώσει ύψος και δύναμη στην μεσαία της γραμμή. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον Ίλια Ίβιτς, σύμφωνα με την «SportDay» είναι και αυτή του 33χρονου διεθνή Σενεγαλέζου Σεΐχ Εντογέ που έμεινε ελεύθερος από την Μπέρμινχαμ.

Στην Ενωση θέλουν ένα ψηλό 6άρι, με αθλητικά προσόντα, αφού τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά λείπουν από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Και αυτά έχει διαπιστώσει ο Ίλια Ίβιτς και ο Νίκος Κωστένογλου ότι απουσιάζουν από τους «κιτρινόμαυρους». Ο Εντογέ δείχνει πως συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά και γι αυτό βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης. Την περσινή σεζόν, ο ύψους 1,92 μ. αμυντικός μέσος αγωνιζόταν στη Ανζέ ως δανεικός από τη Μπέρμινχαμ, με τον αγγλικό σύλλογο να τον αφήνει ελεύθερο στις αρχές του καλοκαιριού. Πέρυσι σημείωσε 31 συμμετοχές στη Γαλλία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ωστόσο, η ηλικία του Εντογέ αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του, καθώς η ΑΕΚ σπάνια εμπιστεύεται μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X