Μουντομπάσκετ 2019: Ρίχνεται στη «μάχη» σήμερα η Εθνική!

Μουντομπάσκετ 2019: Ρίχνεται στη «μάχη» σήμερα η Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 8η συμμετοχή της Εθνικής σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προ των πυλών. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο σπουδαίο τουρνουά της Κίνας και θέλει να κάνει ιδανικό ποδαρικό, σε ένα ταξίδι το οποίο άπαντες ελπίζουμε ότι θα έχει μακρά διάρκεια. Πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το φιλόδοξο Μαυροβούνιο του ΝΒAer, Νίκολα Βούτσεβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μετά από διάστημα αρκετών ημερών θα έχει στην διάθεσή του και τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί ξανά μετά από το φιλικό κόντρα στην Τουρκία στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του αγωνίζονται στον 6ο όμιλο που φιλοξενείται στην πόλη Ναντζίνγκ, ανατολικά της ασιατικής χώρας, ενώ το γήπεδο στο οποίο διεξάγονται οι αναμετρήσεις λέγεται «Gymnasium of Youth Olympic Games Sport Park». Μαζί με την Ελλάδα, στο ίδιο γκρουπ, βρίσκονται και οι Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία οι οποίες κοντράρονται νωρίτερα, στις 11:00. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, μεταφέροντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι Καναδάς-Αυστραλία (10:30) στο 8ο γκρουπ καθώς και η πρεμιέρα της Τeam USA του Γκρεγκ Πόποβιτς με αντίπαλο την Τσεχία (15:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της σημερινής (1/9) ημέρας:

10:30 Θ’ Όμιλος
Καναδάς-Αυστραλία
ERT Play1

11:00 Ζ’ Όμιλος
Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία
ERT Sports HD

11:30 Η’ Όμιλος
Δομινικανή Δημοκρατία-Ιορδανία
ERT Play2

11:30 Η’ Όμιλος
Τουρκία-Ιαπωνία
ΕΡΤ2

14:30 Θ’ Όμιλος
Σενεγάλη-Λιθουανία
ERT Play1

15:00 Ζ’ Όμιλος
Ελλάδα-Μαυροβούνιο
ERT Sports HD

15:30 Η’ Όμιλος
Γαλλία-Γερμανία
ΕΡΤ3

15:30 Ε’ Όμιλος
Τσεχία-ΗΠΑ
ΕΡΤ2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X