Αγγελόπουλος: «Η Euroleague είναι μια φούσκα που θα σκάσει»

Αγγελόπουλος: «Η Euroleague είναι μια φούσκα που θα σκάσει»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έκρυψε ποτέ την έντονη διαφωνία του με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του μπάσκετ εξαιτίας των κλειστών συμβολαίων της EuroLeague. Μερικές από τις χθεσινές του ατάκες είχαν στο… στόχαστρο τον Ζόρντι Μπερτομέου, ενώ αναφέρθηκε στην συνάντηση τους, η οποία τον έκανε να καταλάβει πως την ΑΕΚ δεν την καλύπτει η EuroLeague.

«Το πλάνο είναι να γίνονται αγώνες της EuroLeague τα Σαββατοκύριακα, όπου υπάρχουν περισσότερα χρήματα» ήταν μία από τις ατάκες του Τζόρντι Μπερτομέου που δείχνει ότι το πλάνο ήταν εξ αρχής η υποτίμηση των εθνικών πρωταθλημάτων. «Αυτό δεν κάνει καλό στο μπάσκετ. Ξεκινάει η σεζόν και είναι γνωστές οι ομάδες που θα πάνε στο Final Four. Το στοιχείο της έκπληξης απουσιάζει. Όλο αυτό που συμβαίνει στην EuroLeague είναι μία φούσκα που κάποια στιγμή θα σκάσει» τόνισε στην συνέχεια ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφερόμενος στην EuroLeague.

Αρχικά, είχε αναφέρει πως: «Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα δούμε ομάδες από την EuroLeague και το EuroCup να αλλάζουν στρατόπεδο, αφού θα υπάρξει μία πρόταση που θα είναι πιο συμφέρουσα για όλους”.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X