Ατματσίδης: «Πάντα για τη νίκη παίζει η ΑΕΚ»

Εικόνες από την αναχώρηση της ΑΕΚ για Τραπεζούντα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Τράμπζονσπορ, με τον Ηλία Ατματσίδη να τονίζει στην κάμερα της Cosmote tv, πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν πήγαν για τουρισμό στην Τραπεζούντα.

Αναλυτικά στην εισαγωγή του ο Ηλίας Ατματσίδης τόνισε:

«Όλα εγιναν γρήγορα. Αυτό που εχει σημασία είναι να βρει η ομάδα τον δρόμο μας. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το 3-5-2; «Το 3-5-2 δεν λέει τίποτα από μόνο του. προσπαθούμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών. Τις δυσκολίες τις ξέρουμε όλοι. Και οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν είναι αυτή τη στιγμή στο επίπεδο που θέλουν. Πρέπει να αλλάξουν την ψυχολογία τους. Προσπαθήσαμε αρκετά. Να αφήσουμε το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο».

Για το ταξίδι στην Τραπεζούντα; «Είναι σημαντικό που ερχόμαστε σε αυτό τον τόπο. Δεν ήρθαμε όμως για τουρισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Την άποψή μου την ξέρουν και οι… πέτρες για την ΑΕΚ. Πάντα παίζει για τη νίκη η ΑΕΚ, όσο δύσκολο κι αν είναι να ανατρέψεις αυτό το σκορ. Αν έρθει η πρόκριση, καλώς να έρθει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X