Πλήρωσε... #mexri_telous ο Μάκης!

Αγγελόπουλος για τις αντιδράσεις για Παπαθεοδώρου: «Η ΑΕΚ είναι διαφορετική στις πράξεις, όχι στα λόγια»
Photo Credits: INTIME

Ο πόλεμος και η λασπολογία δεν πέρασε! Ο Μάκης Αγγελόπουλος βγήκε μπροστά και απάντησε για ακόμα μια φορά σε όσους προσπάθησαν να σπιλώσουν την εικόνα της ΑΕΚ.

Η «Βασίλισσα» έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του «ισχυρού άνδρα» της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ξεμπέρδεψε μια και καλή από όλα τα ban που έδιναν «τροφή» για ανυπόστατα σχόλια από τα αντίπαλα «στρατόπεδα».

Να θυμίσουμε πως, η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε τιμωρήσει την Ένωση με απαγορεύσεις μεταγραφών, αλλά στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» δεν υπήρξε ποτέ ανησυχία καθώς μιλούσαν για διαδικαστικά θέματα που καθυστερούσαν απλώς να λυθούν.

Μικρές διαφορές που είχε η ΑΕΚ με κάποιους παίκτες ή η επιλογή της να μετακυλήσει χρονολογικά τον τελευταίο μισθό και το bonus κατάκτησης του BCL (σ.σ όπως στην περίπτωση του Πάντερ) οδήγησε σε έντονη λασπολογία προς την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προκειμένου να φανεί πως υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν προέκυπτε από πουθενά και όλες πολεμικές κινήσεις ενάντια στην Ένωση έβρισκαν σε… τοίχο.

Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα, έφτασαν στο σημείο να πλάθουν σενάρια πως ο κεντρικός χορηγός της ΚΑΕ, η στοιχηματική εταιρία Betshop αποφάσισε να αποχωρήσει ενώ την ίδια στιγμή είχε ανανεώσει τη χορηγία με ακόμα καλύτερους όρους από την περυσινή σεζόν.

Να τονίσουμε πως αυτή η έντονη… λασπολογία, προερχόταν από μέσα τα οποία είναι φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό, εκεί όπου φαίνεται να είχαν πάρει τις κατάλληλες… οδηγίες να «μαυρίσουν» την Basket League στην οποία δεν συμμετέχουν τη νέα σεζόν, ενώ οι ίδιοι ξεχνούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μπασκετικός σύλλογος των «ερυθρόλευκων».

Τα ban της FIBA έφτιαχναν μια εικόνα για την οικονομική της υγεία που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μερικοί προσπάθησαν να παρουσιάσουν την ΑΕΚ ανήμπορη να πραγματοποιήσει μεταγραφές από τον διεθνή χώρο λόγω του ban, που προβλέπει ότι μεταγραφές μπορούν να γίνονται μόνο από το ίδιο πρωτάθλημα.

Πριν από μερικές μέρες τακτοποιήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονταν με τα ban της FIBA και ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε μια μεγάλη απάντηση σε όλους και πλέον η «Βασίλισσα» άφησε όλα πίσω της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X