Χαραμάδα για ενίσχυση στις μεταγραφές

Εικόνες από την πρώτη παρουσία του Ιβιτς στα Σπάτα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από χθες, τα… κλειδιά της ΑΕΚ έχει ο Ίλια Ίβιτς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στην ομιλία του ενώπιον όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης και τόνισε πως ο Σέρβος είναι αυτός που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του και θα παίρνει τις αποφάσεις.

Αυτή τη στιγμή, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο προέχει η εύρεση του προπονητή που από την Δευτέρα κιόλας θα είναι στα Σπάτα και θα προπονεί τους παίκτες της ΑΕΚ. Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Ίλια Ίβιτς. Η ενίσχυση φυσικά δεν έχει βγει από το κάδρο και εξετάζονται όλα τα δεδομένα του ρόστερ έτσι ώστε να γίνει κάποια κίνηση ως τη Δευτέρα που κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Το βέλτιστο θα ήταν να υπήρχε ένας προπονητής που μαζί του ο 48χρονος Σέρβος θα «έχτιζε» το αγωνιστικό πλάνο και θα μπορούσε να κινηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Μελισσανίδης για μεταγραφές

Άπαντες στις τάξεις της Ένωσης έχουν το βλέμμα τους στα δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια που είναι ενόψει. Αρχικά στην Τουρκία, ακόμα και μια καλή εμφάνιση χωρίς πρόκριση θα φτιάξει το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ και στη συνέχεια στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρας υπάρχει μόνο νίκη. Μετά την ήττα από την Ξάνθη, άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο… κάδρο για την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην ενίσχυση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να τόνισε πως υπάρχει το καλύτερο ρόστερ από την επιστροφή του, όμως μια μικρή χαραμάδα ενίσχυσης είναι ανοικτή. Ο Ίβιτς, από την πλευρά του έχει πολύ καλή εικόνα του κιτρινόμαυρου ρόστερ και γνωρίζει ποιες είναι οι θέσεις που… σηκώνουν ενίσχυση. Αυτή είναι η θέση του στόπερ και του αμυντικού χαφ και το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί παίκτης με χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν αμφότερες τις θέσεις.

Μέχρι την Δευτέρα, όταν και κλείνει η μεταγραφική περίοδος, όλα είναι ανοικτά όμως αυτό που προέχει την παρούσα φάση στην ΑΕΚ είναι να τελειώσει το ζήτημα του προπονητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X