Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μάρκο Λιβάγια (ΦΩΤΟ)

Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μάρκο Λιβάγια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες της ΑΕΚ και ένας από τους πιο αγαπημένους της κιτρινόμαυρης κερκίδας, γιορτάζει σήμερα τα 26α του γενέθλια. Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει τις δικές της ευχές.

«Τα 26 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Μάρκο Λιβαϊα. Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 ως δανεικός από τη Λας Πάλμας και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που την ίδια σεζόν κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Το επόμενο καλοκαίρι (2018) η ομάδα προχώρησε στην απόκτησή του. Έχει πραγματοποιήσει 84 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα και έχει σημειώσει 24 γκολ. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που έχει πετύχει πάνω από ένα τέρμα σε αγώνα ομίλου ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα για τον κόσμο της ομάδας. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια του εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία και κάθε ευτυχία!», ανέφερε στην ανάρτηση της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Δείτε την ανάρτηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X