Καρντόσο σε παίκτες: "Όλοι μαζί, να βρούμε τι πήγε στραβά"

Η ΑΕΚ μπορεί χθες βράδυ να “σφράγισε” το εισιτήριο για τα play off του Europa League. Όμως πέρασε ένα εξαιρετικά δύσκολο βράδυ. Απ’ όλες τις απόψεις και σ’ όλα τα επίπεδα. Η κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έφερε και ένταση (που εκφράστηκε πολλαπλώς) αλλά κυρίως προβληματισμό. Καταστάσεις που έχριζαν επείγουσας διαχείρισης, πρώτα από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν άφησε χρόνο να κυλήσει. Προσπάθησε ήδη από σήμερα το πρωί και να εκτονώσει την χθεσινή ένταση, αλλά και να θέσει επί τάπητος μέσα στα αποδυτήρια, όλους τους προβληματισμούς για όσα στραβά και ανάποδα έγιναν στο χθεσινό ματς.

Πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, ο Καρντόσο μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Και εκείνο που τους ζήτησε, σε ήρεμους τόνους, είναι να κάνουν όλοι μαζί μια συζήτηση, προκειμένου να λύσουν όλα τα ζητήματα. “Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε τι φταίει. Τι έχει πάει στραβά. Έχω δει πράγματα, έχω κάνει μια πρώτη ανάλυση του παιχνιδιού. Όμως θέλω την δική σας άποψη και πάντα αυτό που θέλω είναι να ακούω την δική σας γνώμη. Θέλω τα πάντα να τα συζητάμε μαζί και μαζί να βρίσκουμε τις λύσεις γιατί είμαστε μια ομάδα και πρέπει να λειτουργούμε πάντα ως μια ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός, που αυτή την φορά δεν ήθελε να κάνει ο ίδιος απλώς μια ακόμα ομιλία στα αποδυτήρια, αλλά επεδίωξε συζήτηση με τους παίκτες του. Μάλιστα τον λόγο πήραν ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως ο Μάνταλος, o Μπακάκης και ο Τσιγκρίνσκι που τοποθετήθηκαν.

Στόχος του Καρντόσο ήταν αφενός να θέσει επί τάπητος, όλα τα αγωνιστικά ζητήματα και να τα συζητήσει με τους παίκτες του και αφετέρου να κάνει και μια ομαδική… ψυχοθεραπεία. Ένα… group therapy. Πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι επίσης να εκτονωθεί η ένταση και να πέσουν οι τόνοι. Γι αυτό και φαίνεται πως δεν θα υπάρξει καμία συνέχεια, στο περιστατικό με τον Λιβάγια. Άλλωστε και ο Κροάτης φορ έδειχνε το πρωί πολύ πιο ήρεμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X