11 μήνες μετά: Eλντερ Λόπες, η επιστροφή!

11 μήνες μετά: Eλντερ Λόπες, η επιστροφή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην μάχη ρίχνεται σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στην Κραϊόβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Παρότι ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του για την σημερινή ενδεκάδα, μια θέση είναι «καπαρωμένη» από τον Έλντερ Λόπες.

Ο Νίκλας Χούλτ παρότι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, έμεινε εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα τόσο για λόγους ξεκούρασης όσο και επειδή έχασε αρκετές προπονήσεις. Έτσι, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Έλντερ Λόπες που έχει πλέον επανέλθει από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Η τελευταία φορά που ο Πορτογάλος αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός, ήταν η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Τότε που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έμεινε εκτός μέχρι να επιστρέψει στο τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης χρονιάς συμμετέχοντας ως αλλαγή προς το τέλος.

Στην Πολωνία, κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Λόπες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και στο πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Κραϊόβα στην Ρουμανία, βασικός ξεκίνησε ο Χούλτ. Εν τη απουσία του Σουηδού τώρα, ο Πορτογάλος θα πάρει ξανά θέση στην αρχική ενδεκάδα της Ένωση μετά από σχεδόν 11 μήνες. Η στήριξη που έχει δείξει ο Μιγκέλ Καρντόσο στο πρόσωπο του, είναι μεγάλη και σήμερα, σε έναν αγώνα όπου η ΑΕΚ θέλει την πρόκριση στα play off του Europa League, περιμένει πολλά από εκείνον.

«Δεμένος» ως το 2022

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του στην Κρήτη, η ΑΕΚ αποφάσισε να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, όπως κάνει άλλωστε πάντα στους σοβαρούς τραυματισμούς παικτών της. Έτσι, ο 30χρονος μπακ, υπέγραψε πέρυσι νέο συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2022. Είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2017 από την ισπανική Λας Πάλμας και μέχρι στιγμής με τον Δικέφαλο μετρά 40 παιχνίδια, 2 γκολ και 4 ασίστ. Απόψε θα είναι η πρώτη του επίσημη συμμετοχή για την σεζόν 2019-20.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X