Εντός έδρας ήττα για την Κραϊόβα πριν την ρεβάνς με την ΑΕΚ! (VIDEO)

Εντός έδρας ήττα για την Κραϊόβα πριν την ρεβάνς με την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκέλα για την  Κραϊόβα πριν την αναμέτρηση με την  ΑΕΚ!

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, φιλοξένησε στο «Ίον Ομπλαμένκο» την Σέπσι για την 5η αγωνιστική του ρουμανικού πρωταθλήματος και ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Το σύνολο του Κορνέλιου Παπούρα πρόσθεσε ακόμη ένα προβληματικό ματς, με αποτέλεσμα να ηττηθεί εντός έδρας από την Σέπσι! Η Κραϊόβα γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από  την Σέπσι και έρχεται με την ψυχολογία στα… τάρταρα στην Αθήνα για την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Μετά το 0-2 στην Ρουμανία, η Ένωση είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα playoffs και φιλοξενεί τους Ρουμάνους στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 15 Αυγούστου.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις με την Σέπσι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα σοκ. Στο 81′, ο Καράνοβιτς σόκαρε τους γηπεδούχους, δίνοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του, ενώ βύθισε ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια το σύνολο του Παπούρα. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Άτσκα να διώξει τη μπάλα και με πλασέ, έγραψε το 0-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κραϊόβα στο ρουμανικό πρωτάθλημα, η οποία και δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Πλέον, μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα του Παπούρα.

ΚΡΑΪΟΒΑ: Πιλιατσέλι, Μπόρτα, Κελίτσι, Άτσκα, Μπάνκου, Κακά, Ιβάνοφ, Τσικαλντάου, Κονσταντίν (60’ Μιχάιλα), Ρόμαν (70’ Φορτές), Μπαρμπούτ (80’ Ιονίτσα).

ΣΕΠΣΙ: Φέιερ, Ντιμιτρόφ, Μπάρισιτς, Τίνκου, Κονονγκό, Γκαλ-Αντρέζλι, Φούλοπ (71’ Καράνοβιτς), Φλόρες (84’ Μπουχένα), Κάρνατ, Ντουμίτερ (25’ λ.τρ. Σαφράνκο).

Δείτε τα highlights ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X