Διαψεύδει η ΑΕΚ για Ρισβάνη!

Διαψεύδει η ΑΕΚ για Ρισβάνη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός στόπερ που θα συμπληρώσει την άμυνα της και πολλά ονόματα βγαίνουν στην επιφάνεια τις τελευταιες μέρες. Ένας από τα δημοσιεύματα ανέφερε ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Σπύρο Ρισβάνη που αγωνίζεται στον Ατρόμητος, όμως όπως ξκαθαρίζεται δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Το… σαφάρι για τα στόπερ συνεχίζεται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μετά και την διάψευση της ΑΕΚ περί ενδιαφέροντος προς τον Έλληνα αμυντικό. Παράλληλα, στο… κάδρο παραμένουν πάντα οι περιπτώσεις των Αμπντουλαγιέ Μπα και Ρούμπεν Γκάμπριελσεν,  δυο «θηρίων» που μπορούν να απογειώσουν την άμυνα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο πρώτος ανήκει στη Ράγιο Βαγιεκάνο όμως δεν υπολογίζεται και αναζητείται μέθοδος για να αποχωρήσει από τον σύλλογο ενώ, ο δεύτερος που είναι αρχηγός της Μόλντε έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους με την ομάδα της Νορβηγίας.

Όλα είναι ανοικτά και θυμίζουμε πως η Ένωση είχε διευκρινίσει πριν από λίγο καιρό πως θα κινηθεί πιο «ζεστά» για στόπερ μετά τις 15 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως σύντομα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X