Πάνω από 10.000 παιδιά σχεδιάζει να φέρει στο ματς με την ΑΕΚ η Κραϊόβα!

Πάνω από 10.000 παιδιά σχεδιάζει να φέρει στο ματς με την ΑΕΚ η Κραϊόβα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη, η  ΑΕΚ ρίχνεται στη… μάχη της Ευρώπης, καθώς αντιμετωπίζει την Κραϊόβα στην Ρουμανία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του  Europa League.

Η UEFA τιμώρησε  τους Ρουμάνους με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για την κροτίδα στον διαιτητή, αλλά κατά πως φαίνεται, ίσως βρουν τον τρόπο να έχουν κόσμο στο γήπεδο κόντρα στην Ενωση, εκμεταλλευόμενοι… παραθυράκι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Το μεσημέρι έγινε γνωστό το κάλεσμα της Κραϊόβα σε μαθητές ως 14 ετών, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το”παράθυρο” που υπάρχει στον κανονισμό της UEFA σύμφωνα με τον οποίο σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στις εξέδρες, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, μαθητές με όριο τα 14 χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Fanatik της Ρουμανίας, η Κραϊόβα σχεδιάζει να φέρει στο γήπεδο για το ματς με την ΑΕΚ πάνω από 10.000 παιδιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X