Στην ΑΕΚ ο «νέος Αντετοκούνμπο»! (ΦΩΤΟ)

Στην ΑΕΚ ο «νέος Αντετοκούνμπο»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ενίσχυση με το… βλέμμα στο μέλλον για τη “Βασίλισσα”!

Η ΑΕΚ… έδεσε για την επόμενη πενταετία τον “νέο Αντετοκούνμπο”, τον 16χρονο φόργουορντ που ακούει στο όνομα Φέλιξ Ογκμπέντε. Παρά το “πρέσινγκ” Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο νεαρός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη “Βασίλισσα”, μέχρι το 2025!

Πρόκειται για τρομερή περίπτωση καλαθοσφαιριστή, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα παίρνει και ελληνικό διαβατήριο και αναμένεται να ηγηθεί της Εθνικής ομάδας Παίδων.

Ο νεαρός αθλητής ήταν από τους πρωταγωνιστές στο Πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας της ΕΣΚΑ την περυσινή σεζόν για την “Ένωση”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«ΑΕΚ BC ενισχύει το παρόν της, προκειμένου για άμεσες επιτυχίες, αλλά συνεχίζει να βλέπει και προς το μέλλον.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι υπέγραψε σήμερα (05/08) πενταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2025, ο αθλητής της, Φέλιξ Ογκμπέντε (16 χρ., 2μ.00). Ο νεαρός φόργουορντ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της Ομάδας Παίδων του Βαγγέλη Τσεπέλη, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ.

Η παραπάνω εξέλιξη συνιστά απότοκο της απαιτητικής και αποτελεσματικής προσπάθειας, που καταβάλλεται επί μακρόν από τους προπονητές, τους σκάουτερ και τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΑΕK ΒC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Ο Φέλιξ, συνοδεία των γονέων του και του πρώην προπονητή του Σπύρου Βελλινιάτη -υπό τις οδηγίες του οποίου εκπαιδεύτηκε για πέντε χρόνια- επισκέφτηκε σήμερα τα Γραφεία της «Βασίλισσας», στο Νέο Ηράκλειο. Ο Φέλιξ στα πρώτα του μπασκετικά βήματα φόρεσε τη φανέλα των Τριών Αστέρων, της Ελευθερίας Μοσχάτου και του Ανταίου».

Δείτε φωτογραφίες:

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X