«Πολύ δύσκολα τα ματς με την ΑΕΚ- Εχει πολύτιμους παίκτες εκατομμυρίων»

«Πολύ δύσκολα τα ματς με την ΑΕΚ- Εχει πολύτιμους παίκτες εκατομμυρίων»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις δυσκολίες των παιχνιδιών με την ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής της β’ ομάδας της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Αντριάν Ιένσι. Ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε πως η Ενωση είναι μια καλή ομάδα με πιστούς οπαδούς, αλλά και με πολύτιμους παίκτες εκατομμυρίων.

Παράλληλα, μίλησε και για τη δική του ομάδα, για την οποία ανέφερε πως έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα είναι δύο πολύ δύσκολα ματς με την ΑΕΚ. Μια καλή ομάδα με πιστούς οπαδούς. Έχουν πολύτιμους παίκτες και πλήρωσαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Αλλά και η Κραϊόβα είναι επίσης μια ομάδα που έχει σημειώσει πρόοδο και σίγουρα θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας. Γι’ αυτό άλλωστε παίζουμε σε ευρωπαϊκά κύπελλα και θέλουμε να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο μακριά ώστε να παίξουμε και όσο δυνατόν περισσότερα παιχνίδια με περισσότερες ομάδες.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Πέμπτης, ο Ιένσι δήλωσε πως δεν πιστεύει πως θα έχει προλάβει να τιμωρηθεί η ομάδα του: «Νομίζω ότι θα είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα, γιατί οι υποστηρικτές και των δύο ομάδων έχουν τα συνθήματα τους και θα διατηρήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X