Λαχτάρα με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!

Λαχτάρα με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο  φιλικό μπροστά στον κόσμο της δίνει αυτή την ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ, με την αρμάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να φιλοξενεί την δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο σήμανε συναγερμός, καθώς στο 18ο λεπτό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις, μετά από ένα χτύπημα στο γόνατο, με το ιατρικό τιμ της ομάδας να πέφτει κατευθείαν πάνω του για να δει την κατάστασή του. Ο Ουκρανός στόπερ πλησίασε και τον Μιγκέλ Καρντόσο, με τον κόουτς της Ένωσης να τον αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο στο 27ο λεπτό και ενώ οι δυο ομάδες είχαν ταιμ άουτ για να δροσιστούν.

Ο Ουκρανός στόπερ συνέχισε για δέκα λεπτά και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Στράτο Σβάρνα. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, πιθανότατα έγινε προληπτικά αλλαγή και  κάθισε στον πάγκο, με το ιατρικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» να του τοποθετεί νάρθηκα στο δεξί πόδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X