Κάμερες, εικονολήπτης και καταγραφή στα Σπάτα

Κάμερες, εικονολήπτης και καταγραφή στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν κάμερες στα Σπάτα. Αυτές θα μπούνε στους υψηλούς πυλώνες φωτισμού που υπάρχουν στα δύο γήπεδα και θα καταγράφουν κάθε δευτερόλεπτο από την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τοποθετηθούν τέσσερις κάμερες που θα μαγνητοσκοπούν από διαφορετικές γωνίες το πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών του «Δικεφάλου». Το υλικό της ημέρας θα περνάει σε σκληρό δίσκο και στη συνέχεια οι άνθρωποι του Μιγκέλ Καρντόσο θα αναλύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προπόνηση, θα υπογραμμίζουν τα λάθη και θα διορθώνουν τα κακώς κείμενα.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό το προσεχές διάστημα να προστεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ένας ακόμα εικονολήπτης, ο οποίος θα καταγράφει όχι μόνο τις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο Μιγκέλ Καρντόσο δίνει ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και θέλει από τον άνθρωπο που θα προστεθεί στο δυναμικό της ΠΑΕ να καταγράφει συγκεκριμένα πράγματα για να μπορεί στη συνέχεια να εστιάζει στα δυνατά σημεία και στις αδυναμίες της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X