Στο ΟΑΚΑ αύριο ο Αυγενάκης για το ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ

Στο ΟΑΚΑ αύριο ο Αυγενάκης για το ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό το βλέμμα του Λευτέρη Αυγενάκη θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στην Μπασάκσεχιρ στο Ολυμπιακό Στάδιο (31/07, 20:30). Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού θα παρευρεθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δει από κοντά την πρόβα-τζενεράλε της Ένωσης, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Αυγενάκης εκτός από το φιλικό των “κιτρινόμαυρων” με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, θα παρακολουθήσει και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του ΠΑΟΚ. Αρχικά, απόψε το βράδυ θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν. Την Τετάρτη (31/07) θα επισκεφθεί το ΟΑΚΑ, όπως διαβάσατε προηγουμένως, ενώ την Πέμπτη (01/08) αντίστοιχα θα πάει στο Περιστέρι για τη ρεβάνς του Ατρόμητου με τη Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την ενημέρωση, θα «κλείσει» με το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τρίτη (06/08) για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X