Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Μπασάκσεχίρ ο Αυγενάκης

Στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Μπασάκσεχίρ ο Αυγενάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (31/07, 20:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μπασάκσεχίρ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα παρευρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την πρόβα τζενεράλε της Ένωσης για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτός από το φιλικό της ΑΕΚ με την τουρκική ομάδα θα παρακολουθήσει και τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του ΠΑΟΚ.  Η… γηπεδική του εξόρμηση θα ξεκινήσει από το βράδυ της Τρίτης (30/07), όταν ο Λ. Αυγενάκης θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν. Την Τετάρτη (31/07) θα επισκεφθεί το ΟΑΚΑ, όπως διαβάσατε προηγουμένως, ενώ την Πέμπτη (01/08) αντίστοιχα θα πάει στο Περιστέρι για τη ρεβάνς του Ατρόμητου με τη Ντουνάιτσκα Στρέντα.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την ενημέρωση, θα «κλείσει» με το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τρίτη (06/08) για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X