Συνεχίζει αήττητη στη Ρουμανία η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα! (VIDEO)

Συνεχίζει αήττητη στη Ρουμανία η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει η  Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα!

Η υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Τσίντια Ταργκόβιστε, κάνοντας το 3/3 στο ρουμάνικο πρωτάθλημα. Η Κραϊόβα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δεν άφησε περιθώριο ο αντίπαλος της να την απειλήσει ιδιαίτερα στην αναμέτρηση. Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε στην έναρξη του δεύτερου μέρους του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 46′ έπειτα από μια όμορφη κεφαλιά του Ρόμαν.

Η Τσίντια Ταργκόβιστε ανέβασε «στροφές» προς το τέλος της αναμέτρησης και προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90′ με κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε δύο λεπτά μετά, χωρίς ωστόσο να γίνει η «ζημιά» για την Κραϊόβα.

Η ενδεκάδα της Ουνιβερσιτάτεα ΚραϊόβαΠιγκλιατσέλι, Βλαντόιου, Κέλιτς, Ατσκά, Μπανκού, Κάκα, Ιβάνοφ, Σισανλντάου, Μπαρμπούτ, Ρομάν, Κονσταντίν.

https://www.facebook.com/UCVOficial/videos/645045126005235/

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X