Σκάνδαλο: Πάνε να κρατήσουν με το ζόρι τον Ολυμπιακό στην Basket League!

Σκάνδαλο: Πάνε να κρατήσουν με το ζόρι τον Ολυμπιακό στην Basket League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ζήτημα παραμονής του Ολυμπιακού έπεσε στο τραπέζι στην συνάντηση του Υφυπουργού ΑΘλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Μάλιστα οι δυο άνδρες συμφώνησαν πως πρέπει να βρεθεί λύση και να παραμείνει στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισαν ότι δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς τους «ερυθρόλευκους» και ότι αν και εφόσον δεν βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία, τότε θα χάσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Κάτι τέτοιο δυσικά θα πρόκειται για σκάνδαλο καθώς εδώ και καιρό βρίσκεται και με την… βούλα στην Α2!

Η συνάντηση κράτησε κάτι περισσότερο από μία ώρα, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρότεινε στον Υφυπουργό Αθλητισμού όλες οι ΚΑΕ να πάνε στο Υπουργείο Εμπορίου ώστε να μπορούν να ελέγχονται από το κράτος. Επίσης εκθείασε τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οδηγώντας την Εθνική ομάδα στα τελικά της Κίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X