Ο Ολιβέιρα εν δράσει (VIDEO)

Ο Ολιβέιρα εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο εκλεκτός του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ.

O 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός της Νόριτς είναι ο εκλεκτός του προπονητή της ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν τα τελευταία 24ωρα τον κάνει δικό τους, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την αγγλική ομάδα, αλλά και με την πλευρά παίκτη.

Ο Ολιβέιρα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τη Νόριτς και προφανώς δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι κάνουν την προσπάθειά τους για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τα «καναρίνια».

Ο 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που ανήκει στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες, παραχωρήθηκε μέσα στη σεζόν που μας πέρασε με τη μορφή δανεισμού στη Ρέντινγκ, μετρώντας 10 συμμετοχές και τρία γκολ στην Championship.

Πρόπερσι, πάντως, όταν υπολογιζόταν στα «καναρίνια» είχε μια γεμάτη σεζόν, την οποία και ολοκλήρωσε έχοντας συνολικά 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 8 τέρματα, όπως και τη σεζόν 2016-2017 όταν και είχε 32 συμμετοχές με τη Νόριτς σε όλες τις διοργανώσεις, με 15 γκολ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα για μια επταετία (2009-2016) ανήκε στην Μπενφίκα, από την οποία έφευγε δανεικός αρκετές σεζόν σε Ρίο Άβε, Πάσος Φερέιρα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεν, Σουόνσι και Νότιγχαμ Φόρεστ. Διαθέτει ύψος 1,86μ. και έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας σκοράροντας δύο φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X