Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα: Η «Αγιά Σοφιά» μας από drone! (VIDEO)

Ο «Ναός» της ΑΕΚ από… ψηλά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εργασίες στο “μαγικό οικόπεδο” της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται καθημερινά με… φρενήρεις ρυθμούς και το όνειρο των απανταχού ΑΕΚτζήδων πλησιάζει μέρα με τη μέρα.

Τα πράγματα κυλούν με πολύ καλούς ρυθμούς, με την Περιφέρεια Αττικής να εγκρίνει πριν από λίγες ημέρες τη χρηματοδότηση ύψους 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά». Οι άνθρωποι της Ενωσης περιμένουν πλέον την τοποθέτηση του στεγάστρου του γηπέδου, με τη συναρμολόγησή του να έχει ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα, οι εργασίες στο νότιο πέταλο βρίσκονται σε καλό δρόμο, με την εξέδρα να έχει ήδη σηκωθεί στο σημείο εκείνο και πλέον βρισκόμαστε κοντά στο περιμετρικό κλείσιμο του γηπέδου.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι το γήπεδο να είναι έτοιμο στα τέλη του 2020, ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να δώσουν όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στην «Αγιά Σοφιά», αφού είναι πιθανό οι πρώτοι εντός έδρας αγώνες της Ενωσης για τη μεθεπόμενη σεζόν, θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από drone, πάνω από την “Αγιά Σοφιά”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X