Ο Σιμάο στην Αθήνα για την ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Σιμάο στην Αθήνα για την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα ο Νταβίντ Σιμάο για την ΑΕΚ!

Ο Νταβίντ Σιμάο λίγο μετά τις 00:30 εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο 29χρονος Πορτογάλος χαφ που ήρθε για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ενωση, έδειξε αρκετά ευδιάθετος για την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Ετσι, με την απόκτηση του η ΑΕΚ… γεμίζει στον άξονα, καθώς εκτός του Σιμάο διαθέτει τους Αντρέ Σιμόες, Κώστα Γαλανόπουλο και Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Την περσινή χρονιά ο Σιμάο ξεκίνησε στην Μποαβίστα καταγράφοντας 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ και τον Ιανουάριο μετακόμισε για το Βέλγιο εκεί όπου έπαιξε σε 12 αγώνες. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στην ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο γι’ αυτό και τον πρότεινε στους ανθρώπους της Ένωσης. Μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και εσωτερικός μέσος στην τριάδα του 4-3-3. Είναι αριστεροπόδαρος και δυνατό του σημείο είναι το κάθετο παιχνίδι, τα στημένα και γενικότερα το δημιουργικό κομμάτι αφού τα πρώτα χρόνια της καριέρας του έπαιζε ως δεκάρι.

Δείτε βίντεο του enwsi.gr από το αεροδρόμιο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X