«Λευκή επιταγή δίνει στον Σλούκα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

«Λευκή επιταγή δίνει στον Σλούκα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάντο Ντεκολό είπε «αντίο» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να τον αποκτήσουν.

Αν και η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, το όνομα του Κώστα Σλούκα είναι το πιο «καυτό» τη δεδομένη στιγμή στην Ευρώπη!

Ήδη, πολύ μεγάλα κλαμπ, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού έχουν κάνει κρούση στον Έλληνα γκαρντ, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι διατεθειμένη να δώσει… γη και ύδωρ για να του αποσπάσει την υπογραφή του.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει απεγνωσμένα τον διεθνή γκαρντ και μάλιστα φέρεται να του έχει κάνει ήδη πρόταση καταθέτοντας… λευκή επιταγή, καθώς προτίθεται να του προσφέρει όσα χρήματα ζητήσει εκείνος.

Από ‘κει και πέρα, η Φενέρμπαχτσε θα επιδιώξει να κρατήσει τον Σλούκα στο ρόστερ της, με την προσφορά της για ανανέωση να αγγίζει τα 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Καταλήγοντας, το δημοσίευα αναφέρει πως αυτή την στιγμή ο Έλληνας γκαρντ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X