
Το Περιστέρι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς και τερμάτισε τέταρτο στην τελική κατάταξη της Basket League.
O Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στάθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν τους Περιστεριώτες.
Aναλυτικά όσα επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός:
«Καλησπέρα. Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια, είμαι ικανοποιημένος παρά την κούραση. Στο τέλος χάσαμε και τον Μπεντίλ. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και χτίζουμε νοοτροπία. Χάσαμε παίκτες αλλά προσαρμοστήκαμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την τρίτη θέση.
Θέλω να συγχαρώ όλους μέσα στην ομάδα. Θέλω να σταθώ σε κάποια πρόσωπα γιατί είναι σημαντικά. Θέλω να ευχαριστήσω δύο εθελοντές γιατί ήταν σημαντικό ότι βοήθησαν την ομάδα».

Ακόμα μία διδακτική ιστορία για το ποιοι είναι απέναντι, πως σκέφτονται και λειτουργούν

Πότερ για Αντόνιο: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε θα επιστρέψει»

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή «Η φανέλα με το 9» με τον σπουδαίο Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου! (VIDEO)

Mε νέο «αίμα» η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία: Κλήθηκαν Ασένθιο, Κασαδό και Ινίγο Μαρτίνεθ για το Nations League

Η διαφορά και ο βαθμός δυσκολίας στις 3 ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τοπ-5 πρωταθλήματα και οι άλλοι