Στην τελική ευθεία για χαφ, εξτρέμ και Ζεράλδες

Ετοιμάζει το πρώτο «χτύπημα» η ΑΕΚ με Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατόν αναφορικά με την ενίσχυση της, ώστε ο Μιγκέλ Καρντόσο να έχει τα πιο απαραίτητα όπλα της φαρέτρας του στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Στις τάξεις των κιτρινόμαυρων υπάρχει αισιοδοξία πως ως το τέλος τις εβδομάδες θα «τελειώσουν» δυο μεταγραφές.

Όπως αναφέρει η «Sportime», η Ένωση βρίσκεται στην τελική ευθεία αναφορικά με τον χαφ και τον εξτρέμ που επιθυμεί και στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Έπειτα, η ΑΕΚ θα μπορώ με περισσότερη ηρεμία να «κεντράρει» και σε άλλες θέσεις που… καίγεται για ενίσχυση.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο, όμως, δεν αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Ζεράλδες, που μοιάζει ο ιδανικός επιτελικός χαφ για εκείνον ώστε να υποστηρίξει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να καθιερώσει. Υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβώνας να αποκτηθεί, ακόμη κι αν υπάρξει προσθήκη κι άλλου παίκτη που παίζει τη θέση των χαφ.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός εστιάσει στον χώρο του κέντρου καθώς παρατηρεί πως υπάρξει λειψανδρία σε αυτές τις θέσεις, οι οποίες είναι πολύτιμες για την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X