Και Ζεράλδες και άλλο χαφ!

Ξαναγράφουν οι Πορτογάλοι για την επιθυμία του Καρντόσο να φέρει στην ΑΕΚ τον Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες είναι ο διακαής πόθος του Μιγκέλ Καρντόσο, η ΑΕΚ παλεύει να πάρει -με τη μορφή δανεισμού τον 24χρονο μέσο, αλλά δεν αποκλείεται αυτή η μεταγραφή να είναι η μοναδική για τη μεσαία γραμμή.

Οι πληροφορίες από το Μαρούσι χθες ανέφεραν ότι στο 4-2-3-1 που θέλει να εφαρμόσει ο Πορτογάλος, υπολογίζει τους Σιμόες και Σαμπανάτζοβιτς ως «κόφτες», τους Κρστίσιτς και Γαλανόπουλο ως 6-8άρια και τους Μάνταλο και Ζεράλδες ως 10άρια.

Για αυτό και θέλει ένα ακόμα χαφ πλην του συμπατριώτη του προκειμένου να αποκτήσει πληρότητα η μεσαία του γραμμή είτε παίζει με 2 αμυντικά χαφ και έναν επιτελικό, είτε με έναν «κόφτη» και δύο εσωτερικούς μέσους.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος ναι μεν υπολογίζεται αλλά κανένας δεν ξέρει ακόμα για ποια θέση! Εκτός και αν στην ΑΕΚ προσδοκούν ότι αργά ή γρήγορα θα «σκάσει» πρόταση είτε για τον προαναφερόμενο είτε για τον αρχηγό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X