Ζεράλδες και άλλος ένας για τη μεσαία γραμμή

Ετοιμάζει το πρώτο «χτύπημα» η ΑΕΚ με Ζεράλδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο προχωρημένη υπόθεση στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ είναι αναμφίβολα εκείνη του Φρανσίσκο Ζεράλδες. Ο Πορτογάλος χαφ είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Ένωσης για την ενίσχυση του άξονα και ήδη το θέμα της απόκτησής του έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του 24χρονου μέσου, με την προσφορά της ΑΕΚ να περιλαμβάνει και μια οψιόν για την αγορά του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από την Πορτογαλία, με την «O jogo» να κάνει σχετική αναφορά στο πρωτοσέλιδό της.

Ωστόσο το νέο δεδομένο της υπόθεσης είναι πως για τον Ζεράλδες, φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον και από την Μπράγκα! Η ιστοσελίδα «noticiasaominuto» ανέφερε σε χθεσινό ρεπορτάζ της πως η Σπόρτινγκ επιθυμεί την απόκτηση του 26χρονου σέντερ φορ Παουλίνιο από την Μπράγκα, με τον Ζεράλδες να έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων ως πιθανό αντάλλαγμα!

Ο Παουλίνιο κοστολογείται από την ομάδα του κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με την Σπόρτινγκ να επιχειρεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Μπράγκα, προσφέροντας έμψυχα ανταλλάγματα. Μεταξύ των οποίων είναι οι Τζέφερσον, Μπαλντέ και Ζεράλδες. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν το εν λόγω σενάριο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της περίπτωσης του 24χρονου μέσου για την ΑΕΚ, που ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για την απόκτησή του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρότι η Ένωση έχει στην κορυφή της λίστας της τον 24χρονο μέσο, κοιτάζει κι άλλες λύσεις για την ενίσχυση του άξονα. Μάλιστα, οι πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν εναλλακτική και μάλιστα… προχωρημένη, σε περίπτωση που τα πράγματα με τον Ζεράλδες δεν εξελιχθούν θετικά.

Προς το παρόν πάντως το θέμα του μέσου της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αποτελεί προτεραιότητα, με την ΑΕΚ να περιμένει μέσα στα επόμενα 24ωρα ξεκάθαρα «μηνύματα» από τον σύλλογο της Πορτογαλίας, αναφορικά με τις συζητήσεις που έχουν γίνει και την πρόταση της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X