Εικόνες από την παρουσίαση της επέκτασης της συνεργασίας ΑΕΚ-LG

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα για τη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού θα γίνει γνωστός ο νέος δήμαρχος της πόλης!

Ο Γιάννης Βούρος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, κάτι που έδειξε και την πρώτη Κυριακή, αφού βγήκε πρώτος με διαφορά… ασφαλείας από τον νυν δήμαρχο, Αρη Βασιλόπουλο.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, τοποθετήθηκε για τις επικείμενες εκλογές, τονίζοντας πως η επικράτηση του Γιάννη Βούρου θα είναι η νίκη της λογικής κόντρα στο μίσος και το παράλογο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Και φτάσαμε στη μεγάλη μέρα, στο τέλος της οποίας η αγαπημένη μας πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και της Χαλκηδόνας, θα έχει αλλάξει Δήμαρχο…

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα της απαλλαγής από την καθεστωτική 5ετια που προηγήθηκε και θα αποτελέσει μακρινή ανάμνηση για τους κατοίκους της πόλης.

Ολα πήγαν καλά, όλα έχουν εξελιχθεί ομαλά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Βούρο για την τακτική των ήπιων τόνων που ακολούθησε κόντρα στις προκλήσεις που σε πολλές περιπτώσεις επικεντρώνονταν στον ίδιο αποκλειστικά… Περίμεναν στη γωνία για να μας κατηγορήσουν αλλά απλώς τους αφήσαμε να εκτεθούν…

Ο Γιάννης Βούρος σε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία μαζί με τους συνεργάτες του κατάφερε να ξεκαθαρίσει κάτι εξαρχής και αυτό ήταν το σημαντικότερο. Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν ανήκει στην ΑΕΚ, ούτε σε όλους εμάς που την έχουμε συνδυάσει με την ομάδα που αγαπάμε. Η Νέα Φιλαδέλφεια ανήκει στους κατοίκους της και τα προβλήματα όλων των δημοτών της είναι το ζητούμενο της επόμενης μέρας για τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις επαναληπτικές εκλογές αυτής της Κυριακής από τις οποίες δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει… Κάθε ψήφος υπέρ των Πολιτών Πολιτεία και του Γιάννη Βούρου θα μετρήσει αποφασιστικά.

Η Νέα Φιλαδέλφεια μεγάλωσε μαζί με την ΑΕΚ, η Νέα Φιλαδέλφεια αγαπάει την ΑΕΚ, όπως και όλοι εμείς, που περπατήσαμε στους δρόμους της από τα παιδικά μας χρόνια πηγαίνοντας στο γήπεδο, αγαπάμε τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εφτασε η ώρα στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου Γιάννη Βούρου αυτή η σχέση να αποκατασταθεί και να προχωρήσουμε και πάλι μαζί. Με το νέο γήπεδο να οριοθετεί και πάλι την πόλη, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στην πόλη της και με τη νέα Δημοτική Αρχή αντί να αντιπολιτεύεται την ΑΕΚ να παλεύει για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων.

Και όλοι μαζί να δούμε την ανάπτυξη της περιοχής μέσα από τη λειτουργία του νέου γηπέδου. Να δούμε την καλύτερη λειτουργία και εκμετάλλευση του Αλσους υπέρ των κατοίκων. Να εξετάσουμε πως το νέο γήπεδο θα σεβαστεί και θα ομορφύνει περαιτέρω την Νέα Φιλαδέλφεια.

Οπως συμβαίνει σε κάθε πόλη του πλανήτη στην οποία χτίζεται ένα νέο γήπεδο. Η νίκη της λογικής θα είναι η επικράτηση του Γιάννη Βούρου αυτή την Κυριακή κόντρα στο μίσος και το παράλογο της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Το οποίο ούτως ή άλλως έχει ηττηθεί αλλά αύριο θα δεχθεί τη χαριστική βολή!

Ο Γιάννης Βούρος κατηγορήθηκε ως εκπρόσωπος των… μεγάλων συμφερόντων. Οπως και το γήπεδό μας, το στολίδι αυτής της πόλης ως… παιδί των μεγάλων συμφερόντων έχει κατηγορηθεί, αλλά θα ανήκει σε όλους εμάς… Θα είναι το δικό μας γήπεδο στη δική μας πόλη!

Αν αυτά τα μεγάλα συμφέροντα, πάντως, είναι η αγάπη όλων μας για την πόλη που συνδέθηκε με τα παιδικά μας χρόνια, τότε πράγματι ο Γιάννης Βούρος έχει πριμοδοτηθεί. Είναι όμως και ευλογημένος με την αγάπη και την ελπίδα όλων μας τόσο στην αυριανή καταμέτρηση των ψήφων όσο και κατά την ημέρα που θα διαβεί το κατώφλι του Δημαρχείου.

Και αυτή την Κυριακή όλοι στις κάλπες για τη μεγάλη νίκη στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας!»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X