Χάμρεν για Χολμέν: «Θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ, είναι δυνατός και πανέξυπνος στόπερ»

Χάμρεν για Χολμέν: «Θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ, είναι δυνατός και πανέξυπνος στόπερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Σεμπάστιαν Χολμέν ο πρώην προπονητής της Εθνικής Σουηδίας και νυν τεχνικός της Εθνικής Ισλανδίας, Έρικ Χάμρεν. Ο 61χρονος κόουτς ήταν εκείνος που είχε δώσει την ευκαιρία στον Χολμέν να κάνει ντεμπούτο  στην Εθνική Σουηδίας.

Ο 27χρονος διεθνής στόπερ βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ, με τον νέο κόουτς της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο να καθορίζει την απόκτησή του.

Ο Έρικ Χάμρεν μίλησε στο gazzetta.gr για τον μεταγραφικό στόχο της «Ένωσης», στάζοντας μέλι για τις ικανότητές του, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα καθιερωθεί στην ΑΕΚ και την Ελλάδα.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την πορεία του Χόλμεν στη Ρωσία με την Ντινάμο Μόσχας τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο η γνώμη μου που έχω γι’ αυτόν είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο αμυντικό. Ο Χόλμεν είναι δυνατός στον αέρα και έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται καλά την μπάλα με τα πόδια και να δίνει σωστές πάσες. Διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά», σχολίασε ο Χάμρεν, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτά τα στοιχεία χαρακτήριζαν τον Σουηδό στόπερ από τα πρώτα του βήματα:

«Αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν εκείνα που μου προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πάνω του για να τον καλέσω στη συνέχεια στην Εθνική Σουηδίας. Ήταν ένας νέος και πολύ ταλαντούχος αμυντικός και είχα διακρίνει τόσο τη δύναμή του, όσο και την τεχνική του κατάρτιση την περίοδο που αγωνιζόταν στην Έλφσμποργκ. Και γι’ αυτό του είχα δώσει την ευκαιρία στην Εθνική Σουηδίας», τόνισε ο Χάμρεν, ο οποίος εκτιμά πως η ΑΕΚ αποτελεί για τον Χόλμεν μια πολύ σωστή επιλογή:

«Θεωρώ πως ο Χόλμεν θα καταφέρει να καθιερωθεί στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο και μπορεί να ακολουθήσει εκεί τα επιτυχημένα βήματα άλλων Σουηδών ποδοσφαιριστών, όπως του Μπεργκ, του Γιόχανσον και του Χουλτ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X