Το παρασκήνιο με Μπάνκι και Σχινά στο ΟΑΚΑ

Το παρασκήνιο με Μπάνκι και Σχινά στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο επιβλήθηκε με 88-75 του Χολαργού στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε με 2-1 νίκες στα ημιτελικά της Basket League, ωστόσο το τέλος του αγώνα βρήκε τον Λούκα Μπάνκι να έχει έναν έντονο διάλογο με έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης, τον Τόμι Σχινά.

Ο Ιταλός τεχνικός κατευθύνθηκε προς την τριάδα των διαιτητών για να ανταλλάξει την καθιερωμένη χειραψία και κάτι είπε στον έμπειρο διαιτητή, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του.  Ακολούθησε ένας διάλογος των δύο ανδρών για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι τελικά να δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με την στήλη «Slam Dunk», όταν η κάμερα άλλαξε πλάνο ο Τόμι Σχινάς και ο Λούκα Μπάνκι έδωσαν τα χέρια κανονικά, ενώ τονίζει ότι η φασαρία δεν αφορούσε μια μεταξύ τους αντιπαράθεση. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι διαιτητής της αναμέτρησης είχε παρεξηγηθεί με τον τρόπο που μιλούσε ο Ιταλός στον συνάδελφό του, Ψαριανό, με την παρεξήγηση πάντως των δύο ανδρών να λύνεται άμεσα.

Παράλληλα, το «Slam Dunk» προσθέτει ότι το όνομα του Σχινά έλειπε από τους ορισμούς των τριών πρώτων αγωνιστικών των πλέι οφ. Κάτι που όπως αναφέρει δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αφού ο διαιτητής φαίνεται πως… πλήρωσε το γεγονός ότι έδωσε συνέντευξη σε Μέσο Ενημέρωσης, χωρίς να λάβει την ειδική άδεια που απαιτείται για τους Έλληνες διαιτητές.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X