Πασιένσα: «Εργατικός και νικητής ο Καρντόσο»

Πασιένσα: «Εργατικός και νικητής ο Καρντόσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για να αναλάβει τα… κλειδιά της Ένωσης για τα επόμενα δυο χρόνια και να «χτίσει» την ομάδα που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά». Μέσα στην βδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί κι επίσημα μαζί με τους συνεργάτες τους.

Μέντορας του 47χρονου τεχνικού είναι ο Ντιμίνγκος Πασιένσα, που του έμαθα τα μυστικά τις προπονητικής. Συνεργάστηκαν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντοπορτίβο Λα Κορούνια, Μπράγκα και Ακαδέμικα και ο νέος προπονητής της Ένωσης έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνον.

Ο Πασιένσια μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για τον Πορτογάλο που έρχεται στην Ελλάδα για να διαδεχθεί τον Μανόλο Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

«Είναι τελειομανής και νικητής. Ο Μιγκέλ έχει εξελιχθεί από την εποχή που συνεργαζόμασταν. Είναι εξαιρετικά εργατικός και αγαπά όσο λίγοι τη δουλειά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πασιένσια για τον Μιγκέλ Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X