Με Μάκη Αγγελόπουλο η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι άρχισε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, σε μια συνεδρίαση τεράστιας σημασίας για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι ομάδες της λίγκας (συμπεριλαμβανομένου και του Ιωνικού, που ανέβηκε φέτος από την Α2) θα κάτσουν για τρίτη φορά στο τραπέζι για να συζητήσουν για το μέλλον του πρωταθλήματος, έχοντας ως κύρια θέματα συζήτησης την διαιτησία και την αναδιάρθρωση.

Την ΑΕΚ εκπροσωπούν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο Χάρης Κούτας, oι oποίοι έφτασαν στον χώρο λίγο μετά τις 14:00.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε και αυτός λίγο μετά τις 14:00 στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και μερικά λεπτά αργότερα ακολούθησαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Γιώργο Σκινδήλια, Χρήστο Σταυρόπουλο και Χρήστο Μπαφέ.

Το «παρών» δίνουν και οι Μάνος Παπαδόπουλος (ΚΑΕ Παναθηναϊκός), Γιάννης Ψαράκης (Λαύριο), Βαγγέλης Τσάπας (ΚΑΕ Ιωνικός Νικαίας) και Κώστας Κώτσης (Ήφαιστος),  Φάνης Τορνατώρος (Χολαργός), Αλέξανδρος Θεοδώρου (Κύμη), Δημήτρης Γουλιέλμος (Αρης), Κώστας Ζομπανάκης (Ρέθυμνο).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X