Χειρουργείο για Μπακάκη!

Μπακάκης non - stop!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ, με τον αμυντικό της Ένωσης, Μιχάλη Μπακάκη να έχει για ακόμη μια χρονιά… μόνιμη θέση στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα.

Η Εθνική μας ομάδα θα βρεθεί στην Ολλανδία για προετοιμασία, ενώ θα δώσει φιλικό με την Τουρκία με τον Μιχάλη Μπακάκη να μην είναι σε θέση να δώσει το παρών. Ο λόγος είναι πως ο Μιχαλης Μπακάκης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στις 21 Μαϊου. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό και αφορά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει αλλαγή για αυτόν τον λόγο, με τον 28χρονο παίκτη να πηγαίνει συντηρητικά στη συνέχεια, ώστε να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας μπακ θα κάνει την επέμβαση στις 21 Μαϊου και στη συνέχεια, χωρίς διακοπές θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος 100% και χωρίς κανένα πρόβλημα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X