«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται, πλέον, ανοικτά σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ποδοσφαιριστή από το Μάλι, με το συμβόλαιο του με τος “πράσινους” να εκπνέει σε λίγες εβδομάδες. Για να συνεχίσει να φορά τα πράσινα ο «Κούλι» θα έπρεπε να βρεθεί κοινή συνισταμένη με την πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος ως προς τις απολαβές των ποδοσφαιριστών.

Η πρόταση του Νίκου Νταμπίζα ήταν ανώτερη των 210.000 ευρώ τον χρόνο, δίχως μπόνους συμμετοχών. Όπως αναφέρει το novasports.gr έγινε αντιπρόταση από την πλευρά του παίκτη στον τεχνικό διευθυντή, η οποία δεν ήταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Άλλωστε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ο Κουλιμπαλί είναι ένας ποδοσφαιριστής εκτός συμβολαίου. Για του οποίου τη θέση εξελίσσεται αναζήτηση.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ψάχνει δεξί μπακ, με τον 30χρόνο να αναζητά με τη σειρά του τον επόμενο σταθμό καριέρας. Φέτος έπαιξε σε 18 ματς (17 Super League) με 2 ασίστ και 1.381 αγωνιστικά λεπτά στο σύνολο. Βγάζοντας ξανά αρκετούς μυικούς τραυματισμούς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X