Φαρμάκι και αντίδοτο!

Φαρμάκι και αντίδοτο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οποιος έχει βιώσει τον κατήφορο της ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν κάνει χαρακτηρισμούς για μια σεζόν. Εχουμε δει πολλά, που ήταν πολύ χειρότερα από όσα συμβαίνουν φέτος. Αλλά αυτό, δεν αρκεί για να δώσει άλλοθι σε όσα καταστροφικά συνέβησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μένοντας πιστή στη λογική, πως όταν στραβώνει κάτι, το πάει μέχρι τέλους, η ΑΕΚ αποδείχθηκε κατώτερη κάθε προσδοκίας στον τελικό.

Ο Χιμένεθ κάλυψε τους παίκτες του, είπε ό,τι προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα και έχασαν στις λεπτομέρειες. Να πω την αλήθεια, ούτε το είδα αυτό στο γήπεδο, ούτε με καλύπτει ως απάντηση. Δεν μπορεί να έχεις μια ευκαιρία να σώσεις τη χρονιά, δεν μπορεί να ξέρεις πως θα είναι βαρύ και ασήκωτο να τριτώσει το κακό από τον ίδιο αντίπαλο και να εμφανίζεις αυτή τη νωθρή εικόνα.

Η ΑΕΚ ήταν στον τελικό μια ομάδα δίχως σχέδιο, χωρίς λύσεις, όπου σχεδόν κανείς δεν ήξερε πως θα έβρισκε τρόπο να νικήσει την αντίπαλη άμυνα. Υπήρξε ατυχία στη φάση του Πόνσε; Υπήρξε. Υπήρχε πέναλτι στη φάση του Μάνταλου; Ισως να υπήρχε. Στα δικά μου μάτια, αυτό που μετρά και δεν κατατέθηκε ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου, ήταν η καψούρα για τη νίκη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X