Συζητά με τη Ρόμα ο Μουρίνιο

Τα παιδιά του Ζοσέ (ας πούμε)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψάχνεται για να επιστρέψει στην δράση ο Ζοσέ Μουρίνιο, που προσωρινά…ξοδεύει τα χρήματα της αποζημίωσης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να τον προσλάβουν, ειδικά στην Ιταλία, αλλά ο Μουρίνιο είναι ο «Special One» και δεν πάει όπου κι όπου.

Η Ρόμα αναζητά προπονητή, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι αντικατέστησε τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ως υπηρεσιακός τεχνικός και τα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως έχουν αρχίσει συζητήσεις με τον Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος δεν είναι αρνητικός, αν και θα προτιμούσε να γυρίσει στην Ιταλία για να αναλάβει την Ίντερ, αλλά έχει θέσει έναν πολύ βασικό όρο: να παίξει η Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X