Ετοιμάζεται να τα κάνει όλα... λίμπα ο Γιαννακόπουλος

Νέα κλήση του Γιαννακόπουλου σε απολογία από την Euroleague!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντεξη τύπου θα κάνει τις επόμενες μέρες ο έξαλλος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τα instagram story με τις κωλοτούμπες είναι πολλά και όχι αρκετά από ότι φαίνεται και σύντομα θα μιλήσει επίσημα.

Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι πολλές, σημαντικές και ραγδαίες. Όσα έγιναν στη διάρκεια της Παρασκευής (3/5) αποτέλεσαν ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο σε αυτούς τους τελευταίους δραματικούς μήνες, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι ενοχλημένος από την στάση των παραγόντων του Ολυμπιακού και να προετοιμάζει συνέντευξη Τύπου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως και στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την είχε προαναγγείλει πριν από μερικές εβδομάδες, θα αφορά και τις εξελίξεις με το Athens Alive, αλλά και εκείνες του ελληνικού μπάσκετ. Το μόνο που μένει είναι να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της, με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει με αγωνία να ακούσει όσα έχει να πει ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X