Πόνσε: «Αγγίξαμε την τελειότητα, πάμε στον τελικό για να κερδίσουμε»

Πόνσε: «Αγγίξαμε την τελειότητα, πάμε στον τελικό για να κερδίσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εζέκιελ Πόνσε οδηγεί την ΑΕΚ, με τον Αργεντινό να σκοράρει και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Λαμία. Ο killer της Ένωσης έφτασε τα 20 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να φτάνει σε ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου.

Ο Πόνσε μίλησε στην κάμερα της COSMOTE, δηλώνοντας πως η ΑΕΚ πάει στον τελικό για να κερδίσει το τρόπαιο!

Για την πρόκριση: «Αυτό που κάναμε ήταν να δουλέψουμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Αγγίξαμε την τελειότητα. Ειμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά τον τελικό».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ «Κάθε ένας θέλει να φτάσει στον τελικό και να είναι εκεί. Ολοι θέλουν να είναι εκεί και να τον κερδίσουμε. Γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τον τελικό. Γι’ αυτό θα πάμε».

Για τα 20 γκολ που έχει πετύχει ως τώρα; «Όλα αυτά προέρχονται από τη δουλειά. Θέλω να δουλεύω. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τα 20 γκολ, αλλά δεν θα κατάφερνα τίποτα, αν δεν με βοηθούσαν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X